Over LucyBalu

Samenwerking

Kattenmand

Duurzaamheid

Dierenbescherming

Inspiraties

Wij geven graag advies en helpen bij problemen

Een goede klantenservice begint voor ons bij productontwikkeling. We hebben veel aandacht besteed aan het ontwerp en de materiaalkeuze van onze meubels en accessoires. In onze webshop proberen wij de productinformatie zo duidelijk weer te geven dat het voor u zo gemakkelijk mogelijk is om een product te selecteren. Natuurlijk kunnen we niet alle vragen beantwoorden, want elke kat is anders en elk huis ook. En af en toe maken ook wij fouten waardoor je contact met ons moet opnemen. In zo’n situatie willen we altijd de mogelijkheid geven om heel gemakkelijk contact met ons op te nemen. Dank voor uw begrip indien u niet onmiddellijk een antwoord krijgt. Ons team is klein, maar streeft er altijd naar om u snel te helpen.

Speciale wensen

Wilt u een speciale productcombinatie aanschaffen die u niet in onze winkel kunt vinden? Of ben je op zoek naar een product dat momenteel uitverkocht is? Laat het ons weten, dan proberen we een oplossing te vinden.

Advies

Du hast zusätzliche Fragen zu unseren Produkten? Wir beraten dich gerne telefonisch (Mo-Fr 9:00 bis 17:00 Uhr) oder per Email - service@lucybalu.com.
Alternativ auch gerne über unseren Direkt-Chat, rechts unten auf der Website.

+49 (0) 89 413259970

Handleiding

Du hast das Paket geöffnet und suchst die Montageanleitung? Um die Umwelt zu schonen, bieten wir unsere Montageanleitung und Pflegehinweise nur digital an. 

Montageanleitungen

Aanvullend product

U zoekt naar een passend product bij andere LucyBalu producten? Neemt u dan even een kijk in onze webshop. Mocht u een product niet kunnen vinden, helpen wij graag!

Tegoedbon

Op zoek naar een tegoedbon als cadeau voor een andere kattenvriend? Jammer genoeg maken tegoedbonnen voor onze administratie erg onoverzichtelijk. Daarom zijn er voorlopig geen tegoedbonnen bij ons te koop.

Samenwerking

Interesse aan een toekomstige samenwerking met LacuBalu? Neem dan hier contact op met de passende contactpersoon.

Retourzending

U heeft in onze webwinkel een product gekocht en wilt dit retouneren? Stuurt u a.u.b. een bericht met vermelding van het bestelnummer en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Product niet ontvangen

U wacht tevergeefs op de levering of niet alle producten zijn goed aangekomen? Geeft u a.u.b. aan ons door om welk(e) product(en) het gaat en vermeldt ook het bestelnummer.

Product beschadigd ontvangen

Du hast dich so auf deine Lieferung gefreut und nun hast du ein beschädigtes Produkt erhalten? Schick uns bitte ein oder mehrere Foto(s) der beschädigten Ware unter Angabe deiner Bestellnummer an service@lucybalu.com 

Zetel van de vennootschap (ontwerpstudio)

LucyBalu GmbH

Hellabrunner Str. 30

81543 München

Telefoon

+49 (0) 89 413259970 (Mo-Fr 9:00 bis 17:00 Uhr) 

Email

service@lucybalu.com

Kantooradres

LucyBalu GmbH

Baaderstr. 19

80469 München

Retouradres

LucyBalu GmbH

c/o Bavaria Paket Logistik GmbH

Affinger Straße 6

86167 Augsburg

In unserem Shop suchen